Bad ontstoppen

Is uw bad verstopt? 

Heeft u lekker in bad gezeten? En merkt u dat het water niet helemaal goed wegloopt? Dan heeft een last van een verstopt bad.
Wilt u dit oplossen en heeft u alle huis-,tuin- en keukenmiddelen geprobeerd? Of heeft u dit probleem al voor langere tijd vooruit geschoven? Dan is het tijd om actie te ondernemen! Wij van Buwalda Rioolservice staan 24/7 voor u klaar en zorgen ervoor dat u dezelfde dag weer gebruik kan maken van uw bad. 
 

Hoe gaan wij te werk? 

Bij een verstopt bad beginnen we met het doen van onderzoek. Tijdens het onderzoek gaan we op zoek naar waar het bad verstopt is geraakt. Zodra we de plek hebben gevonden, starten we met het ontstoppen. Nadat we uw bad hebben ontstopt, ontvangt u van ons advies om toekomstige verstoppingen te voorkomen. Op deze manier kunt u snel weer gebruik maken van uw bad en volgende verstoppingen voorkomen. 


Service 

  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar
  • Jarenlange vakervaring
  • Particulieren en zakelijke markt
  • Voor iedere soort riolering


Kosten bad ontstoppen

Bij ons staat de klant altijd voorop. Eerlijke en duidelijke afspraken over de kosten van het ontstoppen van uw bad vinden we dan ook erg belangrijk. Zo komt u bij ons nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Wilt u meer informatie over de kosten of heeft u vragen over hoe wij uw bad ontstoppen?

Neem dan direct contact met ons op. Vul ons contactformulier in of stuur ons een appje, en u krijgt direct reactie.
 
Bel 0800 88 123 88          Of Whatsapp ons
   
© 2024 Buwalda Rioolservice | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA