Bel 0800 88 123 88

Kruipruimte reinigen

De meeste mensen zullen niet vaak in de kruipruimte van hun woning of bedrijfspand kijken. Waterschade in de kruipruimte kan echter zorgen voor veel problemen. Veelvoorkomende problemen zijn rioolvliegjes of stankoverlast, maar dit is niet het grootste risico. De bacteriën en de schimmels die ontstaan in de kruipruimte kunnen namelijk zorgen voor ernstige gezondheidsproblemen. Laat uw kruipruimte daarom op tijd reinigen.
 
Reinigen van de kruipruimte
Wanneer u problemen heeft met uw kruipruimte is het verstandig om een professioneel rioolbedrijf in te schakelen. Onze monteurs hebben vele jaren ervaring en weten precies hoe zij te werk moeten gaan. Bij waterschade reinigen ze de kruipruimte en zuigen ze het afvalwater met een speciale installatie op. Ook zorgen ze ervoor dat de kruipruimte wordt ontsmet en gedesinfecteerd. Als er ongedierte aanwezig is, bestrijden we die. We inspecteren bovendien uw rioolleidingen. Als blijkt dat er ergens een scheurtje of een lek in uw rioolleidingen zit, repararen we deze direct voor u. Zo weet u zeker dat het probleem niet nog een keer terugkomt. 
 
Advies over uw kruipruimte
De monteurs van Buwalda Rioolservice reinigen uw natte kruipruimte vakkundig en snel. Heeft u vragen over het reinigen van uw kruipruimte? Neem dan direct contact met ons op. We geven u graag advies. 
 

Contact

Buwalda Rioolservice is 24 uur per dag bereikbaar.

Rioolproblemen?
Bel dan ons nummer 0800 88 123 88
 
mail : info@buwaldarioolservice.nl
telefoon : 0800 88 123 88
adres : De Wieken 31
postcode : 8801 RA
woonplaats : Franeker
© 2021 Buwalda Rioolservice | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA