Riolering renoveren

Zitten er scheurtjes, breuken, aantastingen of lekkages in uw riolering? Het vervangen van rioolleidingen is vaak duur. Gelukkig blijkt dat we in de meeste gevallen uw riool kunnen repareren of renoveren. We gebruiken daarvoor een speciale techniek, waarbij we uw vloer of leidingen niet hoeven open te breken.
 

Relining

Onze rioolspecialisten starten met een grondige inspectie. Zo brengen we het probleem goed in kaart. Meestal blijkt dan dat het niet nodig is om uw riolering volledig te vervangen, maar kunnen we uw riool renoveren. Dat doen we met een speciale rioolrenovatietechniek: relining of relinen.
 

Minimale overlast, maximale kwaliteit 

Relining of relinen is een riooltechniek waarbij we uw rioolleidingen als het ware een nieuwe binnenkant geven door middel van een kous of coating. Daarna kunnen de leidingen weer tientallen jaren mee. Het grote voordeel van relining is dat we uw vloer, muren of leidingen niet hoeven open te breken. Een ander voordeel is dat we de klus snel kunnen klaren. Meestal hoeven we het systeem niet af te sluiten. Zo heeft u minimale overlast en maximale kwaliteit.
 

Schakel een vakman in van Buwalda 

Veel mensen wachten zo lang mogelijk met het renoveren van hun riool. Ze zien op tegen het hak- en breekwerk, de hoge kosten en ongemak. Schakel vandaag nog een vakman in van Buwalda. Wij kunnen al uw leidingwerk renoveren, van de badkamer-, wc- tot aan de keukenleidingen. We adviseren u graag over welke aanpak voor u het meest geschikt is. 
 
Bel 0800 88 123 88            Of Whatsapp ons
© 2024 Buwalda Rioolservice | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA