Lekkage badkamer

Last van een lekkage in uw badkamer? 

Heeft u last van lekkage in uw badkamer?  Wat ontzettend vervelend. Gelukkig hebben wij al jaren ervaring met dit soort problemen. Wij helpen u graag! Zo kunt u, zonder overlast, binnen een hele korte tijd gewoon weer gebruik maken van uw badkamer. 

Bel 0800 88 123 88            Of Whatsapp ons


Wist je dat? 

Wist je dat een lekkage in een badkamer de meest voorkomende lekkage is binnenshuis? De reden hiervan is dat de badkamer een plek is waar het meeste water wordt gebruikt en waterleidingen samen komen. Gevolgen van lekkage zijn schimmel, hout dat gaat rotten, lekkage naar een lager gelegen verdieping of zelfs verzwakking van de constructie van je huis. 
 

Hoe gaan wij te werk?

Bij een lekkage in de badkamer beginnen we met het doen van onderzoek. Tijdens het onderzoek gaan we op zoek naar waar de lekkage is ontstaan. Zodra we de plek hebben gevonden, starten we met het verhelpen van de lekkage. De aanpak verschilt per lekkage. Nadat we u lekkage hebben verholpen, ontvangt u van ons advies om toekomstige lekkage te voorkomen. Op deze manier kunt u snel weer gebruik maken van uw badkamer en volgende lekkages voorkomen. 
 

Kosten lekkage verhelpen 

Bij ons staat de klant altijd voorop. Eerlijke en duidelijke afspraken over de kosten van de lekkage in uw badkamer vinden we dan ook erg belangrijk. Zo komt u bij ons nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Wilt u meer informatie over de kosten of heeft u vragen over hoe wij uw lekkage verhelpen?

Neem dan direct contact met ons op. Vul ons contactformulier in of stuur ons een appje, en u krijgt direct reactie.
 
© 2024 Buwalda Rioolservice | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA