Rioollucht wc

Hangt er een rioollucht in uw huis? Heeft u last van stank of een bubbelend toilet? Grote kans dat er problemen zijn met de riolering. Een rioollucht in de wc is niet alleen vervelend, maar u kunt er ook nog eens hoofdpijn, misselijkheid of andere gezondheidsklachten door krijgen. Wacht daarom niet langer en schakel een specialist in om uw riool te controleren. U kunt 24 uur per dag contact met ons opnemen.

Bel 0800 88 123 88            Of Whatsapp ons


Last van rioollucht in de wc?

Heeft u last van rioollucht in uw wc? U gebruikt uw wc dagelijks. Natuurlijk wilt u dat deze ruimte schoon en fris is, maar toch is een stinkend toilet niet altijd te voorkomen. De oorzaak van een rioollucht is niet altijd direct duidelijk. De nare geur kan een teken zijn dat uw riool verstopt zit. Misschien zit er een lekkage in een van de rioolleidingen of is er iets aan de hand met de ontluchtingspijp. Wij komen uw riool graag voor u controleren en helpen u zo snel mogelijk van de stank af.


Oplossingen voor rioolgeur in huis of wc

Om de nare geur in uw wc op te lossen, kunt u ook eerst zelf aan de slag gaan. Veel mensen grijpen naar luchtverfrissers of dure ventilatiesystemen. Daarmee camoufleert u de geur, maar een echte oplossing is het natuurlijk niet. Met een ouderwetse plopper kunt u proberen het riool te ontstoppen. Blijft het stinken? Dan heeft u waarschijnlijk een specialist nodig. Neem vandaag nog contact met ons op.


Ontstoppen zonder overlast

Wees gerust: onze monteurs breken uw wanden en muren in uw toilet of badkamer niet open. Vaak kunnen we van binnenuit de afvoerleidingen schoonmaken. Zo kunt u, zonder overlast, snel weer gebruik maken van uw toilet.


Buwalda Rioolservice helpt u direct van rioolstank af

Uw riool wordt vakkundig geïnspecteerd zonder de muren, vloeren en leidingen open te breken. We zijn voornamelijk actief in Friesland: onder andere in Franeker, Sneek, Bolsward, Harlingen, Dokkum, Drachten, Heerenveen, Lemmer en Leeuwarden. Woont u buiten Friesland, bijvoorbeeld in Noord Holland, Groningen of Drenthe? Ook dan staan we natuurlijk graag voor u klaar. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar om u van uw rioolproblemen af te helpen!

Bel 0800 88 123 88            Of Whatsapp ons
 
© 2024 Buwalda Rioolservice | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA