Riool ontstoppen

Verstopping riool  

Uw riool ontstoppen laat u over aan een echte rioolexpert. Een verstopte afvoer kan namelijk leiden tot stank en veel overlast. Wij zorgen ervoor dat uw gootsteen, toilet, wasbak, doucheputje of keuken snel én vakkundig ontstopt wordt. Vaak kunnen we een verstopt riool nog op dezelfde dag voor u oplossen. Wacht daarom niet langer en neem direct contact met ons op voor het ontstoppen van uw riool.
 

Riool ontstoppen in Friesland

Heeft u problemen met een verstopte gootsteen in de keuken, een toilet verstopping, een doucheputje waarvan de afvoer is verstopt of een wc die ontstopt moet worden? Wij lossen alle riool verstoppingen vandaag nog voor u op. 

Onze monteurs zijn voornamelijk actief in Friesland: onder andere in Franeker, Sneek, Harlingen, Bolsward en Leeuwarden. Woont u buiten Friesland, bijvoorbeeld in Groningen of Drenthe? Ook dan staan we natuurlijk graag voor u klaar!


Wij ontstoppen uw riolering vakkundig

Om uw riool te laten ontstoppen, heeft u een professioneel ontstoppingsbedrijf nodig. Onze monteurs sporen de verstopping eerst voor u op. Daarna spoelen ze de leidingen schoon. Op plaatsen die niet toegankelijk zijn voor onze hogedrukspuit of voor leidingen met veel bochten, gebruiken we een mechanisch kettingfreessysteem. De losse kettingen aan de frees draaien rond en schrapen zo alle aanslag van de buiswand af. In de meeste gevallen is de verstopping in uw riolering daarmee direct opgelost. Onze monteurs laten het daar echter niet bij zitten. Ze onderzoeken waar het probleem vandaan komt en controleren desgewenst uw riool op scheurtjes en lekken. Zo weet u zeker dat de rioolontstopping niet weer terug komt.
 

Wij ontstoppen uw afvoer zonder overlast

Wees gerust: onze monteurs breken uw wanden en vloeren niet open. Vaak kunnen we van binnenuit de afvoerleidingen schoonmaken. Zo kunt u, zonder overlast, binnen een hele korte tijd gewoon weer gebruik maken van uw toilet, keuken of douche. 


Ontstoppingsdienst 24 uur per dag bereikbaar

Heeft u te maken met een acute verstopping van uw riool? Neem dan direct contact met ons op. Onze ontstoppingsdienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Onze monteurs kunnen bijna alle problemen nog dezelfde dag verhelpen. 


Kosten riolering ontstoppen

Bij ons staat de klant altijd voorop. Eerlijke en duidelijke afspraken over de kosten van het ontstoppen van uw riolering vinden we dan ook erg belangrijk. Zo komt u bij ons nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Wilt u meer informatie over de kosten of heeft u vragen over hoe wij uw riool ontstoppen? Neem dan direct contact met ons op. Vul ons contactformulier in of stuur ons een appje, en u krijgt direct reactie.
 
© 2023 Buwalda Rioolservice | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA