Douche ontstoppen

​Verstopte douche?

Heeft u last van een verstopte douche? In de meeste gevallen wordt een verstopt doucheputje veroorzaakt door haren, zeepresten en huidvetten. Een verstopte douche is een vaak voorkomend probleem waar we in de loop de jaren veel te maken mee hebben gehad. Wij begrijpen dat dit zo snel mogelijk opgelost moet worden, want niks is vervelender dan een verstopte douche. 

​Wij zorgen ervoor dat uw douche snel én vakkundig ontstopt wordt. In de meeste gevallen lossen wij dat op dezelfde dag nog voor u op. Onze ontstoppingsdienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.


Hoe gaan wij te werk?

Bij een verstopte douche beginnen we met het doen van onderzoek. Tijdens het onderzoek gaan we op zoek naar waar de douche verstopt is geraakt. Zodra we de plek hebben gevonden, starten we met het ontstoppen. Nadat we uw douche hebben ontstopt, ontvangt u van ons advies om toekomstige verstoppingen te voorkomen. Op deze manier kunt u snel weer gebruik maken van uw douche en volgende verstoppingen voorkomen. ​
 

Tips! Hoe kan je een verstopte douche voorkomen? 

1. Haal na iedere douchebeurt de haren uit het putje
2. Laat heet water na je douchebeurt door de afvoer lopen 
3. Plaats een roostertje over het doucheputje
 

Kosten douche ontstoppen

Bij ons staat de klant altijd voorop. Eerlijke en duidelijke afspraken over de kosten van het ontstoppen van uw douche vinden we dan ook erg belangrijk. Zo komt u bij ons nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Wilt u meer informatie over de kosten of heeft u vragen over hoe wij uw douche ontstoppen?

Neem dan direct contact met ons op. Vul ons contactformulier in of stuur ons een appje, en u krijgt direct reactie.
 
Bel 0800 88 123 88          Of Whatsapp ons
   
© 2024 Buwalda Rioolservice | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA