Gootsteen ontstoppen

Is uw gootsteen verstopt?

Hangt er een vieze lucht in uw keuken of loopt het water niet meer goed weg door het putje? Dan is de kans groot dat u een verstopte gootsteen of afvoer heeft. Zo’n verstopping is heel vervelend, maar vaak snel op te lossen door één van onze servicemonteurs. Neem vandaag nog contact met ons op:

Bel 0800 88 123 88            Of Whatsapp ons


Gootsteen verstopt in Friesland

De gootsteen (of afvoer) is een buis waardoor afvalwater in de keuken afgevoerd wordt. U gebruikt de afvoer elke dag, bijvoorbeeld bij het wegspoelen van water van het schoonmaken of koken. Maar tegen olie, vet en etensresten is het afvoerputje niet bestand. Er ontstaat dan een ontstopping en het water spoelt niet meer goed weg. Het gevolg? Een stinkende afvoer en een rioollucht in uw huis.

Wilt u direct van de verstopping af? Schakel dan een specialist in van Buwalda Rioolservice. Onze monteurs zijn voornamelijk actief in Friesland: onder andere in Franeker, Sneek, Bolsward, Harlingen, Dokkum, Drachten, Heerenveen, Lemmer en Leeuwarden . Woont u buiten Friesland, bijvoorbeeld in Groningen of Drenthe? Ook dan staan we natuurlijk graag voor u klaar.


Oplossingen voor een verstopte gootsteen

Natuurlijk kunt u eerst zelf proberen het probleem op te lossen. Dat kunt u doen met een beetje soda. Ook kunt u met een ouderwetse plopper proberen de verstopping op te lossen. Als dit niet lukt, is het verstandig een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen.

Onze monteurs voeren eerst visueel een inspectie uit om te kijken waar de verstopping in de afvoer precies zit. Zodra deze is gevonden, wordt de buis doorgespoeld om een nieuwe verstopping te voorkomen. Dit gebeurt meestal met een hogedrukspuit of waar dit niet toepasbaar is door middel van ons kettingfreessysteem. Daarna controleren de monteurs desgewenst uw afvoer op scheurtjes en lekken: een extra check om zeker te weten dat de verstopping niet weer terug komt.


Gootsteen ontstoppen zonder overlast

Wees gerust: onze monteurs breken uw wanden of muren in de keuken niet open. Vaak kunnen we van binnenuit de afvoerleidingen schoonmaken. Zo kunt u, zonder overlast, snel weer gebruik maken van uw gootsteen.


Ontstoppingsdienst 24 uur per dag bereikbaar

Heeft u te maken met een acute verstopping van uw riool? Neem dan direct contact met ons op. Onze ontstoppingsdienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Onze monteurs kunnen bijna alle problemen nog dezelfde dag verhelpen. 


Kosten gootsteen of afvoer ontstoppen

Bij ons staat de klant altijd voorop. Eerlijke en duidelijke afspraken over de kosten van het ontstoppen van uw gootsteen vinden we dan ook erg belangrijk. Zo komt u bij ons nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Wilt u meer informatie over de kosten van het ontstoppen van uw gootsteen of afvoer? Neem dan direct contact met ons op.


Rioleringsbedrijf van het Noorden

De specialisten van Buwalda Rioolservice zijn niet alleen actief in Friesland, maar in heel Noord-Nederland. Vaak kunnen wij al uw rioolproblemen nog op dezelfde dag oplossen! We zijn persoonlijk, snel en vakkundig. Als u contact met ons opneemt, krijgt u gewoon één van onze medewerkers aan de lijn. Daarna staan we razendsnel (meestal dezelfde dag nog!) bij u voor de deur! Neem vandaag nog contact met ons op. 

Snel, persoonlijk en vakkundig: Buwalda Rioolservice is uw lokale rioolexpert!

  Bel 0800 88 123 88          Of Whatsapp ons


Ook voor bedrijven

Buwalda Rioolservice is werkzaam voor de zakelijke markt. Zo zijn we de vaste partner van een aantal bedrijven, woningcorporaties, vastgoedbeheerders en VvE’s. Voor deze bedrijven verzorgen we voornamelijk het preventieve onderhoud van de riolering en staan we paraat wanneer zij te maken hebben met een verstopping. 

  Lees meer over zakelijke serviceovereenkomsten
© 2024 Buwalda Rioolservice | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA