Gootsteen ontstoppen

Heeft u last van een verstopte gootsteen?

Merkt u een onaangename geur in uw keuken of dat het water niet meer goed doorloopt? Waarschijnlijk is uw gootsteen of afvoer verstopt. Dit is erg hinderlijk, maar onze servicemonteurs kunnen dit probleem doorgaans snel voor u verhelpen. Neem vandaag nog contact met ons op:

Bel 0800 88 123 88            Of Whatsapp ons


Wat is een verstopte gootsteen?

De afvoer in uw keuken, essentieel voor het wegvoeren van afvalwater, raakt makkelijk verstopt door vet, olie en etensresten. Dagelijks gebruik bij activiteiten als schoonmaken en koken, belast de afvoer aanzienlijk. Een verstopping voorkomt dat water efficiënt wegspoelt, resulterend in een onaangename geur en rioollucht in uw woning.

Preventieve maatregelen: Actieplan voor een schone Gootsteen


Aanpakken van een verstopte gootsteen

Een verstopte gootsteen is vervelend, maar er zijn manieren om dit probleem zelf aan te pakken. Een eerste stap kan zijn het gebruik van soda. Dit kan helpen om de verstopping te verlichten. Een andere methode is het inzetten van een traditionele ontstopper. Mocht dit niet tot het gewenste resultaat leiden, dan adviseren wij om contact op te nemen met een gespecialiseerd ontstoppingsbedrijf. Zo bent u verzekerd van een professionele oplossing.

Zelf uw Sifon ontstoppen? Lees hier het stappenplan

Zelf uw Gootsteen ontstoppen? Lees onze tips!


Onze aanpak om verstoppingen te verhelpen

Bij Buwalda Rioolservice beginnen we altijd met een visuele inspectie van uw afvoer. Onze ervaren monteurs beoordelen de situatie om de exacte locatie van de verstopping te bepalen. Na deze eerste stap, zetten we onze apparatuur in om de verstopping effectief te verwijderen. Afhankelijk van de situatie gebruiken we een hogedrukspuit of, als dat niet mogelijk is, ons gespecialiseerde kettingfreessysteem om de afvoer grondig te reinigen en toekomstige verstoppingen te voorkomen.

Vervolgens bieden we, indien u dat wenst, een extra service aan: onze monteurs inspecteren uw afvoer op eventuele scheurtjes en lekken. Deze aanvullende controle zorgt ervoor dat u kunt vertrouwen op een langdurige oplossing en verkleint de kans op herhaling van het probleem. Met Buwalda Rioolservice kiest u voor een grondige en zorgvuldige aanpak.


Kosten gootsteen of afvoer ontstoppen

Bij Buwalda Rioolservice zetten we in op transparantie en eerlijkheid, zeker wanneer het aankomt op de kosten voor het ontstoppen van je gootsteen of afvoer. We garanderen dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan door heldere prijsafspraken te bieden. Zelf je gootsteen ontstoppen? Dit kost je meestal alleen de prijs van een ontstoppingsmiddel. Bij hardnekkige verstoppingen raden we aan om een professional in te schakelen. Afhankelijk van de ernst en locatie van de verstopping, variëren de kosten. We adviseren je om altijd opties te vergelijken voor de beste deal. Voor specifieke prijsinformatie nodigen we je uit om direct contact met ons op te nemen.


Rioleringsbedrijf van het Noorden

De specialisten van Buwalda Rioolservice zijn niet alleen actief in Friesland, maar in heel Noord-Nederland. Vaak kunnen wij al uw rioolproblemen nog op dezelfde dag oplossen! We zijn persoonlijk, snel en vakkundig. Als u contact met ons opneemt, krijgt u gewoon één van onze medewerkers aan de lijn. Daarna staan we razendsnel (meestal dezelfde dag nog!) bij u voor de deur! Neem vandaag nog contact met ons op. 

Snel, persoonlijk en vakkundig: Buwalda Rioolservice is uw lokale rioolexpert!

  Bel 0800 88 123 88          Of Whatsapp ons


Ook voor bedrijven

Buwalda Rioolservice is werkzaam voor de zakelijke markt. Zo zijn we de vaste partner van een aantal bedrijven, woningcorporaties, vastgoedbeheerders en VvE’s. Voor deze bedrijven verzorgen we voornamelijk het preventieve onderhoud van de riolering en staan we paraat wanneer zij te maken hebben met een verstopping. 

  Lees meer over zakelijke serviceovereenkomsten
© 2024 Buwalda Rioolservice | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA