Over ons

Een verstopte afvoer, een verzakt riool of last van stank in uw woning? Buwalda Rioolservice is er voor al uw rioolzorgen.
 

Voor elk probleem een oplossing

Wij zorgen voor het onderhoud, reinigen, inspecteren en ontstoppen van iedere soort riolering. We begrijpen goed dat een probleem met het riool heel vervelend is en altijd ongelegen komt. Daarom zijn we snel ter plaatse en zorgen we dat het probleem snel opgelost wordt. Onze monteurs zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring.
 

De klant altijd voorop

Er is ons geen uitdaging te groot en geen riolering onbekend. We zetten graag een stapje extra voor onze klanten. Dat betekent dat we niet alleen op zoek gaan naar een oplossing voor uw probleem, maar ook goed kijken naar de oorzaak. Zo weet u zeker dat het probleem niet nog een keer terug komt.
 

Buwalda Rioolservice: het bedrijf voor al uw rioolzorgen

Buwalda Rioolservice is gevestigd in Franeker en maakt onderdeel uit van Buwalda Multiservice. Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk in het Noorden van het land. Naast particulieren werken we ook voor de zakelijke markt en zijn we de vaste partner van een aantal bedrijven, vastgoedbeheerders, woningcorporaties en VvE’s.


Rioleringsbedrijf van het Noorden

De specialisten van Buwalda Rioolservice zijn niet alleen actief in Friesland, maar in heel Noord-Nederland. Vaak kunnen wij al uw rioolproblemen nog op dezelfde dag oplossen! We zijn persoonlijk, snel en vakkundig. Als u contact met ons opneemt, krijgt u gewoon één van onze medewerkers aan de lijn. Daarna staan we razendsnel (meestal dezelfde dag nog!) bij u voor de deur! Neem vandaag nog contact met ons op. 

Snel, persoonlijk en vakkundig: Buwalda Rioolservice is uw lokale rioolexpert!
 
Bel 0800 88 123 88          Of Whatsapp ons


Ook voor bedrijven

Buwalda Rioolservice is werkzaam voor de zakelijke markt. Zo zijn we de vaste partner van een aantal bedrijven, woningcorporaties, vastgoedbeheerders en VvE’s. Voor deze bedrijven verzorgen we voornamelijk het preventieve onderhoud van de riolering en staan we paraat wanneer zij te maken hebben met een verstopping. 

  Lees meer over zakelijke serviceovereenkomsten
© 2024 Buwalda Rioolservice | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA