Over ons

Een verstopte afvoer, een verzakt riool of last van stank in uw woning? Buwalda Rioolservice is er voor al uw rioolzorgen.
 
Voor elk probleem een oplossing
Wij zorgen voor het onderhoud, reinigen, inspecteren en ontstoppen van iedere soort riolering. We begrijpen goed dat een probleem met het riool heel vervelend is en altijd ongelegen komt. Daarom zijn we snel ter plaatse en zorgen we dat het probleem snel opgelost wordt. Onze monteurs zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring.
 
De klant altijd voorop
Er is ons geen uitdaging te groot en geen riolering onbekend. We zetten graag een stapje extra voor onze klanten. Dat betekent dat we niet alleen op zoek gaan naar een oplossing voor uw probleem, maar ook goed kijken naar de oorzaak. Zo weet u zeker dat het probleem niet nog een keer terug komt.
 
Buwalda Rioolservice: het bedrijf voor al uw rioolzorgen
Buwalda Rioolservice is gevestigd in Franeker en maakt onderdeel uit van Buwalda Multiservice. Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk in het Noorden van het land. Naast particulieren werken we ook voor de zakelijke markt en zijn we de vaste partner van een aantal bedrijven, vastgoedbeheerders, woningcorporaties en VvE’s.


 
© 2023 Buwalda Rioolservice | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA