Rioollucht in huis

Wie ooit een rioollucht in huis heeft gehad, weet hoe vervelend het is. De vieze rioolstank verwacht u niet in uw eigen huis. Waar komt het vandaan? En veel belangrijker nog, hoe komt u zo snel mogelijk weer van de stank af?

Twee vragen met één antwoord: Bel met Buwalda Rioolservice.

Bel 0800 88 123 88            Of Whatsapp ons
 
Onze servicemonteur komt vandaag nog bij u langs om uw huis snel stankvrij te maken!


Last van rioollucht in huis

De oorzaak van een rioolgeur is niet altijd direct duidelijk. Meestal is de rioolstank het gevolg van een rioolprobleem: een verstopping dus, of een lekkage in een rioolleiding. Stankoverlast kan ook komen door een ontluchtingspijp of een stankslot dat niet meer goed werkt. Hoe dan ook, stank is vervelend en kan ook nog eens zorgen voor hoofdpijn, misselijkheid of andere gezondheidsklachten. We raden u dan ook aan de oorzaak zo snel mogelijk op te speuren.


Wij verhelpen rioollucht

Om van de rioolstank af te komen zet u uw ramen en deuren open. Vaak helpt dat wel een beetje, maar om echt van het probleem af te komen is meer nodig. Toch kunt u zelf eerst een aantal dingen proberen om van de rioolgeur af te komen.
 
Als de rioollucht uit de badkamer komt, ligt dat vaak aan het doucheputje. Het probleem kan soms simpel opgelost worden met een plopper of een ontstopper. Hetzelfde geldt voor een verstopte afvoer. Ook kunt u de afvoer of het putje proberen te ontvetten met een beetje soda. Blijft het stinken? Dan is de afvoer waarschijnlijk verstopt. In dat geval kunt u het beste een ontstoppingsbedrijf inschakelen om de rioolstank te laten verdwijnen. Onze vakmannen kunnen de stank vaak nog op dezelfde dag verhelpen.


Ontstoppen zonder overlast

Wees gerust: onze monteurs breken uw wanden en muren in uw toilet of badkamer niet open. Vaak kunnen we van binnenuit de afvoerleidingen schoonmaken.


Buwalda Rioolservice staat voor u klaar!

Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week te bereiken om uw rioolproblemen en de stank te verhelpen. Uw riool wordt vakkundig geïnspecteerd zonder uw muren, vloeren en leidingen open te breken. Onze monteurs komen dezelfde dag nog bij u thuis om de rioollucht op te lossen!
 
Buwalda Rioolservice is voornamelijk actief in Friesland: onder andere in Franeker, Sneek, Bolsward, Harlingen, Dokkum, Drachten, Heerenveen, Lemmer en Leeuwarden. Woont u buiten Friesland, bijvoorbeeld in Groningen of Drenthe en heeft u een rioollucht in huis? Ook dan staan we natuurlijk graag voor u klaar!
 
© 2024 Buwalda Rioolservice | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA