Rioolinspectie

Rioolinspectie nodig? Heeft u last van stank in uw woning? Ruikt u vreemde geurtjes en heeft u geen idee waar het vandaan komt? Komt een verstopping steeds opnieuw terug? Of heeft u last van rioolvliegjes? Neem dan direct contact met ons op. Wij inspecteren uw riool vakkundig en weten het probleem te achterhalen, zonder dat we daarbij uw vloer, muur of leidingen hoeven open te breken.


Rioolinspectie met speciale camera

Met behulp van een camera die speciaal ontwikkeld is voor de inspectie van het riool, inspecteren we al uw rioolleidingen van binnenuit. Zo kunnen we heel nauwkeurig achterhalen waar het probleem precies zit. We gaan heel zorgvuldig te werk: uw vloer of leidingen hoeven we vaak niet open te breken. Wanneer wij met onze riool inspectie camera een lek of scheurtje hebben opgespoord en we tóch moeten graven, weten we precies waar we dat moeten doen. Zo voorkomen we onnodig breekwerk. 


Wij achterhalen de kleinste scheurtjes

Soms zijn kleine scheurtjes in het rioolstelsel niet met het blote oog of met onze rioolinspectie camera op te sporen. Als dat het geval is, maken we gebruik van rookdetectie. We sluiten de uitgangen van de riolering af en vullen het riool vervolgens met rook. Op de plaats waar rook tevoorschijn komt, bevindt zich hoogstwaarschijnlijk het probleem. De detectie aan de hand van rook is geheel milieuvriendelijk. 


Leiding detectie

Weet u niet precies waar de leidingen van uw riool liggen? Dat is geen probleem. Wij beschikken over specialistische apparatuur waardoor we uw leidingstelsel nauwkeurig in kaart kunnen brengen.


Kosten rioolinspectie

De kosten voor een rioolinspectie hangen af van de grootte van de klus. Voordat we aan het werk gaan, maken we altijd duidelijke en eerlijke afspraken. Zo komt u bij ons nooit voor verrassingen te staan. Wilt u meer weten over de kosten om uw riool te laten inspecteren?
 
  Bel 0800 88 123 88          Of Whatsapp ons   


Onze monteurs voeren na een rioolinspectie de reparatie direct uit

Nadat we een probleem opgespoord hebben, kunnen we een reparatie direct uitvoeren. Onze monteurs hebben in hun servicebus namelijk al het materiaal en gereedschap dat ze nodig hebben bij de hand.


Riolering inspecteren in Friesland

Heeft u rioolproblemen in Friesland? Onze monteurs zijn actief in de hele provincie, bijvoorbeeld in Lemmer, Sneek, Leeuwarden of Harlingen. Ook buiten de provincie, bijvoorbeeld in Groningen in Drenthe zijn we u graag van dienst. Wilt u meer weten over een rioolinspectie? Neem dan contact met ons op. U kunt ons ook altijd een appje sturen, dan krijgt u dezelfde dag nog reactie.
 
Snel, persoonlijk en vakkundig: Buwalda Rioolservice is uw lokale rioolexpert!

  Bel 0800 88 123 88          Of Whatsapp ons


Ook voor bedrijven

Buwalda Rioolservice is werkzaam voor de zakelijke markt. Zo zijn we de vaste partner van een aantal bedrijven, woningcorporaties, vastgoedbeheerders en VvE’s. Voor deze bedrijven verzorgen we voornamelijk het preventieve onderhoud van de riolering en staan we paraat wanneer zij te maken hebben met een verstopping. 

  Lees meer over zakelijke serviceovereenkomsten
© 2024 Buwalda Rioolservice | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA