Voor bedrijven

Buwalda Rioolservice is werkzaam voor de zakelijke markt. Zo zijn we de vaste partner van een aantal bedrijven, woningcorporaties, vastgoedbeheerders en VvE’s. Voor deze bedrijven verzorgen we voornamelijk het preventieve onderhoud van de riolering en staan we paraat wanneer zij te maken hebben met een verstopping. Wilt u meer informatie over het opstellen van een serviceovereenkomst? Neem dan direct contact met ons op. 
 

Voorkom rioolproblemen: schakel een specialist in

Een probleem met het riool kan heel vervelend zijn en brengt vaak veel overlast (en kosten) met zich mee. Die overlast is onnodig, en voorkomt u door het riool preventief te laten reinigen. De vakmannen van Buwalda ontzorgen u graag en komen periodiek langs om de leidingen schoon te maken.
 

Nieuw bedrijfspand

Laat u een nieuw bedrijfspand bouwen? Het aanleggen (of omleggen) van het riool is een specialistische klus. Onze monteurs leggen uw binnen- en buitenriool vakkundig aan. Door specialisten in te huren zorgt u ervoor dat de kans op rioolproblemen in de toekomst minimaal is. We adviseren u graag over welke aanpak in uw situatie het meest geschikt is.
 

Onze riooldiensten:

We adviseren u graag

Ieder bedrijfspand en riolering is anders. Wij bieden u een oplossing op maat voor periodiek onderhoud. Samen met u stellen we een serviceovereenkomst op. Zo heeft u geen omkijken naar uw riool en voorkomen we overlast. 
 
  Bel 0800 88 123 88          Of Whatsapp ons
   
© 2024 Buwalda Rioolservice | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA