Rioollucht badkamer

Help, rioollucht in huis! Stank uit het riool is erg vervelend. Als de vieze geur uit de badkamer komt, kan er iets aan de hand zijn met de afvoer van uw douche, bad of wastafel. Wilt u direct van de stank af? Neem dan contact met ons op en onze servicemonteur helpt u vandaag nog uw badkamer stankvrij te maken.

Bel 0800 88 123 88            Of Whatsapp ons


Last van rioollucht in uw badkamer

Douchen, haren wassen, tandenpoetsen: uw badkamer gebruikt u dagelijks. Zeepresten en lange haren kunnen ervoor zorgen dat een afvoer verstopt raakt, met een vieze rioollucht als gevolg. U wilt graag dat uw badkamer fris is, maar wist u dat de stank ook nog eens kan zorgen voor hoofdpijn, misselijkheid of andere gezondheidsklachten? Het is dus heel belangrijk om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.


Oplossingen voor rioolstank in de badkamer

Om de rioolstank in de badkamer op te lossen, kunt u eerst zelf aan de slag gaan. Controleer eerst de sifon, draai hem open en maak hem van binnen goed schoon. Bevestig hem vervolgens weer en laat de kraan even lopen. Met een ouderwetse plopper kunt u proberen de leidingen te ontstoppen. Pas wel op met chemische schoonmaakmiddelen, die kunnen namelijk uw rioolleidingen aantasten. Blijft het stinken in de badkamer? Dan kunt u het beste een specialist inschakelen om de rioollucht te laten verdwijnen.


Ontstoppen zonder overlast

Wees gerust: onze monteurs breken uw wanden en muren in uw toilet of badkamer niet open. Vaak kunnen we van binnenuit de afvoerleidingen schoonmaken. Zo kunt u, zonder overlast, snel weer gebruik maken van uw badkamer.


Buwalda Rioolservice helpt u direct van de rioollucht af

Wij zijn 24 uur per dag en 7 in de week bereikbaar om u van uw rioolproblemen in uw wc of badkamer af te helpen. Uw riool wordt vakkundig geïnspecteerd zonder uw muren, vloeren en leidingen open te breken.

We zijn voornamelijk actief in Friesland: onder andere in Franeker, Sneek, Bolsward, Harlingen, Dokkum, Drachten, Heerenveen, Lemmer en Leeuwarden. Woont u buiten Friesland, bijvoorbeeld in Groningen of Drenthe, en heeft u last van rioolstank? Ook dan staan we natuurlijk graag voor u klaar!
 
© 2024 Buwalda Rioolservice | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA