Dakgoot reinigen

Bladeren in uw dakgoot? Stroomt het water niet meer goed door de regenpijpen? Of ziet u plekken op uw muren ontstaan? De regenpijpen rondom uw woning kunnen, als ze verstopt zijn, voor veel schade zorgen. Voorkom schade en laat uw dakgoten professioneel reinigen door Buwalda.
 

Vuil in uw dakgoot

Het hele jaar door stroomt er regen en afvalwater door de dakgoot de regenpijp in. Vooral in de herfst en de wintermaanden komt er veel vuil, zoals bladeren en takjes, in de dakgoot terecht. Het water kan daardoor niet goed via de regenpijp naar beneden worden afgevoerd. Daardoor blijft er water in de dakgoot liggen, met wateroverlast als gevolg.
 

Voorkom schade

Een verstopte regenpijp moet zo snel mogelijk verholpen worden. Wanneer een regenpijp niet op tijd ontstopt wordt, heeft u namelijk kans op:
  • Lekkages aan uw dak
  • Waterschade aan uw muren
  • Rotte kozijnen
  • Scheuren in uw dakgoot
Uw dakgoot reinigen en het tijdig en regelmatig laten leeghalen van de dakgoten voorkomt deze problemen.
 

Dakgoot laten reinigen?

De dakgoot reinigen, is door de hoogte, een lastige klus. U doet er verstandig aan om een professioneel bedrijf in te schakelen. 

Wij nemen de zorgen graag van u over en komen u dakgoot professioneel reinigen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Wilt u meer informatie over de kosten? Of wilt u gelijk een afspraak inplannen?

Bel 0800 88 123 88            Of Whatsapp ons
© 2024 Buwalda Rioolservice | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA