Rioollucht afvoer

Heeft u last van stank in de badkamer of in de keuken? Loopt het water niet meer goed weg door het putje? Dan is de kans groot dat u een verstopte gootsteen of afvoer heeft. Stank in huis is heel vervelend, maar vaak snel op te lossen door één van onze servicemonteur. Neem vandaag nog contact met ons op.
 
Bel 0800 88 123 88            Of Whatsapp ons


Afvoer stinkt naar riool

Stinkt uw afvoer naar riool? U gebruikt uw gootsteen of afvoer elke dag. Door het putje van de gootsteen spoelt u het water dat overblijft van het schoonmaken of koken weg. Maar tegen olie, vet en etensresten is de afvoer niet bestand. Er ontstaat een ontstopping en het water spoelt niet meer goed weg. Het gevolg? Een stinkende afvoer.


Oplossingen voor een stinkende afvoer

U kunt eerst zelf proberen de rioollucht op te lossen. Dat doet u bijvoorbeeld met soda. Laat vervolgens de kraan even lopen. Ook kunt u met een ouderwetse plopper proberen de afvoer te ontstoppen. Ruikt u nog steeds een rioollucht? Schakel dan snel een specialist in van Buwalda Rioolservice. Onze monteurs kunnen bijna alle problemen nog op dezelfde dag verhelpen. 
 
Wij zijn voornamelijk actief in Friesland: onder andere in Franeker, Sneek, Bolsward, Harlingen, Dokkum, Drachten, Heerenveen, Lemmer en Leeuwarden. Woont u buiten Friesland, bijvoorbeeld in Groningen of Drenthe? Ook dan staan we natuurlijk graag voor u klaar!


Een oplossing voor een stinkende afvoer zonder overlast

Wees gerust: onze monteurs breken uw wanden of muren in de keuken niet open. Vaak we kunnen van binnenuit de afvoerleidingen schoonmaken. Zo kunt u, zonder overlast, snel weer gebruik maken van uw gootsteen.


Buwalda Rioolservice helpt u direct van rioolstank af

Rioollucht in huis is heel vervelend. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom zijn we 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar om u van uw rioolproblemen af te helpen. Onze monteurs zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring. Ze inspecteren uw riool vakkundig, zonder dat de muren, vloeren en leidingen opengebroken hoeven worden. Bijna alle problemen kunnen we nog dezelfde dag verhelpen.
 
Snel, persoonlijk en vakkundig: Buwalda Rioolservice is uw lokale rioolexpert!
 
Bel 0800 88 123 88          Of Whatsapp ons
   
© 2024 Buwalda Rioolservice | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA