Afvoer verstopt

Afvoer verstopt?

Heeft u last van een verstopte afvoer? Wat vervelend. Een verstopte afvoer kan zorgen voor nare luchtjes en andere bijkomende ongemakken. Wij kunnen begrijpen dat je dit graag zo snel mogelijk opgelost wil hebben, want wie wil er nou in een nare lucht zitten?

Ons team is 24/7 beschikbaar
Gelukkig heeft Buwalda Rioolservice vakkundige personeel die op dezelfde dag nog dit probleem kunnen verhelpen!  We staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. 

Bel 0800 88 123 88            Of Whatsapp ons
 

Tips! Hoe kan je een verstopte afvoer voorkomen? 

1. Giet regelmatig heet water door je afvoer 
2. Gebruik geregeld soda om je afvoer schoon te houden 
3. Gooi GEEN jus of frituurvet door je afvoer, dit is de nummer 1 oorzaak van een verstopte afvoer
4. Voorkom haren in het putje 
 
Preventieve maatregelen: Actieplan voor een schone Gootsteen


Zelf een verstopte afvoer aanpakken?

Een verstopte afvoer is vervelend, maar er zijn manieren om dit probleem zelf aan te pakken. Een eerste stap kan zijn het gebruik van soda. Dit kan helpen om de verstopping te verlichten. Een andere methode is het inzetten van een traditionele ontstopper. Mocht dit niet tot het gewenste resultaat leiden, dan adviseren wij om contact op te nemen met een gespecialiseerd ontstoppingsbedrijf. Zo bent u verzekerd van een professionele oplossing.

Zelf uw Sifon ontstoppen? Lees hier het stappenplan

Zelf uw Gootsteen ontstoppen? Lees onze tips!

 

Afvoer ontstoppen

Bij een verstopte afvoer beginnen we met onderzoek. Tijdens het onderzoek gaan we op zoek naar waar de afvoer verstopt is geraakt. Zodra we de plek hebben gevonden, starten we met de afvoer ontstoppen. Nadat we u afvoer hebben ontstopt, ontvangt u van ons advies om toekomstige verstoppingen te voorkomen. Op deze manier kunt u snel weer gebruik maken van uw afvoer en volgende verstoppingen voorkomen. 
 

Afvoer verstopt kosten 

Bij ons staat de klant altijd voorop. Eerlijke en duidelijke afspraken over de kosten van het ontstoppen van uw afvoer vinden we dan ook erg belangrijk. Zo komt u bij ons nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Wilt u meer informatie over de kosten of heeft u vragen over hoe wij uw riool ontstoppen? Neem dan direct contact met ons op.


Riool service in Noord Nederland 

Ons team bedient klanten in Friesland en daarbuiten, met snelle service in steden als Franeker, Sneek, Harlingen, Bolsward, en Leeuwarden. Ook buiten Friesland, in Noord Holland, Groningen, of Drenthe, staan we voor u klaar.

Wilt u meer informatie over de kosten? Of wilt u gelijk een afspraak inplannen?

Bel 0800 88 123 88            Of Whatsapp ons
© 2024 Buwalda Rioolservice | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA