Wc ontstoppen

Toilet verstopt 

Water tot aan de rand van de bril of er zelfs overheen? Een verstopt toilet is heel vervelend en komt altijd ongelegen. Neem direct contact met ons op. Onze monteurs kunnen bijna alle problemen nog op dezelfde dag verhelpen.
 
  Bel 0800 88 123 88          Of Whatsapp ons
   

WC verstopt in Friesland

Toilet verstopt? Een verstopt toilet herkent u zo: het water spoelt langzaam weg óf stijgt juist heel snel. Uw eerste reactie is om het toilet opnieuw door te trekken, want misschien verhelpt het water de verstopping. Maar doe dit juist niet! Hierdoor kan de verstopping erger worden en uw wc overstromen. Ook kan de riolering van uw huis zo verstopt raken dat er schade wordt aangericht.
 

Wc verstopt wat te doen? 

Wilt u direct van de verstopping af? Schakel dan een specialist in van Buwalda Rioolservice. Onze monteurs zijn voornamelijk actief in Friesland: onder andere in Franeker, Sneek, Bolsward, Harlingen, Dokkum, Drachten, Heerenveen, Lemmer en Leeuwarden. Woont u buiten Friesland, bijvoorbeeld in Groningen of Drenthe? Ook dan staan we natuurlijk graag voor u klaar.
 

Last van rioollucht in de wc?

Een rioollucht uit de wc kan een teken zijn dat uw riool verstopt is. Een rioollucht in het toilet is niet alleen vervelend vanwege de nare lucht, maar kan ook nog eens zorgen voor hoofdpijn, misselijkheid en andere gezondheidsklachten. Natuurlijk kunt u eerst proberen zelf de wc te ontstoppen. Dat kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper en soda. Lukt dit niet? Wij komen graag langs om uw riolering te controleren.
 

Toilet ontstoppen

Om uw wc te laten ontstoppen, heeft u een professioneel ontstoppingsbedrijf nodig. Onze monteurs voeren eerst visueel een inspectie uit om te kijken waar de verstopping in de wc precies zit. Zodra de verstopping is gevonden, wordt de buis doorgespoeld om een nieuwe verstopping te voorkomen. Dit gebeurt meestal met een hogedrukspuit of waar dit niet toepasbaar is door middel van ons kettingfreessysteem. Daarna controleren de monteurs desgewenst uw afvoer op scheurtjes en lekken: een extra check om een zeker te weten dat de verstopping in uw wc niet weer terugkomt.
 

Wc verstopt? Tips! 

Tip 1. Wanneer u denkt dat u last heeft van een zwaar verstopt toilet kunt u het toilet beter niet meer door trekken. Wanneer u dit wel doet kan de verstopping erger worden en uw wc overstromen. Ook kan de riolering van uw huis zo verstopt raken dat er schade wordt aangericht.
Tip 2. Sluit de deur van de wc! Door de deur te sluiten voorkomt u de verspreiding van de nare lucht. 
Tip 3. U kunt bij een lichte verstopping, eerst zelf proberen de wc te ontstoppen. Dat kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper en soda, lees hier hoe. 
Tip 4. Bij een lichte verstopping kunt u het ook eerst zelf proberen met afwasmiddel en warm water, lees hier hoe.​​
Tip 5. Wilt u nu direct van de verstopping af? Schakel dan een specialist in van Buwalda Rioolservice.​​
 

Ontstoppen zonder overlast

Wees gerust: onze monteurs breken uw wanden en muren in uw toilet of badkamer niet open. Vaak kunnen we van binnenuit de afvoerleidingen schoonmaken. Zo kunt u, zonder overlast, snel weer gebruik maken van uw toilet. 


Mijn wc is verstopt hoe kan ik dit oplossen? 

Heeft u te maken met een acute verstopping in uw wc? Neem dan direct contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Onze monteurs kunnen bijna alle problemen nog dezelfde dag verhelpen. 
 

Kosten wc ontstoppen

Bij ons staat de klant altijd voorop. Eerlijke en duidelijke afspraken over de kosten van het ontstoppen van uw wc vinden we dan ook erg belangrijk. Zo komt bij u ons nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Wilt u meer informatie over de kosten van het ontstoppen van uw toilet? Neem dan direct contact met ons op. Vul ons contactformulier in of stuur ons een appje, en u krijgt direct reactie.
 
© 2024 Buwalda Rioolservice | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA