Riool verstopt

Is uw riolering verstopt? Wij zorgen ervoor dat uw gootsteen, toilet, wasbak, doucheputje of keuken snel én vakkundig ontstopt wordt. In de meeste gevallen lossen wij dat in dezelfde dag nog voor u op. Onze ontstoppingsdienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. 


Wat gebeurt er tijdens een riool reiniging? 

Tijdens het reinigen van uw riool sporen onze monteurs de rioolontstopping op. Daarna spoelen ze de leidingen schoon en schrapen ze met de frees de aanslag van de buiswand af. Om een verstopte riolering te voorkomen, onderzoeken onze monteurs de oorsprong van de verstopping in het riool en wordt er gekeken naar mogelijke scheurtjes en lekken. 

In de meeste gevallen kunnen we van binnenuit de afvoerleidingen schoonmaken. Dat betekent dat u zonder overlast en in een zeer korte tijd weer gebruik kan maken van alles wat is aangesloten op uw riool. 


Riool service in Friesland 

Onze monteurs zijn voornamelijk actief in Friesland: onder andere in Franeker, Sneek, Harlingen, Bolsward en Leeuwarden. Woont u buiten Friesland, bijvoorbeeld in Groningen of Drenthe? Ook dan staan we natuurlijk graag voor u klaar. 


Kosten riool ontstoppen 

Wij vinden het heel belangrijk om van tevoren duidelijke en eerlijke afspraken te maken over de riool ontstoppen kosten. Zo komt u bij ons nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Wilt u meer informatie over de kosten? Neem dan direct contact met ons op.

Wilt u meer informatie hoe wij uw riool ontstoppen? Kijk dan op de onderstaande pagina.
Riool ontstoppen 
 

 
© 2023 Buwalda Rioolservice | Franeker       Privacyverklaring       WMMEDiA